Doe een aanvraag

Als ouders/verzorgers kunt u een aanvraag doen bij Leergeld Nijkerk. U kunt ook een papieren versie van dit online formulier halen bij onder meer Bibliotheek Nijkerk of Sigma.

Na het invullen en opsturen van het formulier (graag ook uw adres, postcode en telefoonnummer invullen) zal een van de vrijwilligers van Leergeld Nijkerk – binnen 2 weken – met u contact opnemen voor een afspraak. We komen dan bij u thuis en willen ook graag uw financiĆ«le administratie inzien om te kijken of u in aanmerking komt voor steun van Leergeld Nijkerk. Nadat de aanvraag persoonlijk is doorgenomen tijdens het huisbezoek door de intermediair kan het nog ongeveer 2-3 weken duren voordat u officieel akkoord krijgt over uw aanvraag.