Info ouders

Als u voor de eerste keer een aanvraag bij Leergeld doet, komen wij graag bij u op huisbezoek. Het kan na ontvangst van uw aanvraag 1 á 2 weken duren voordat u wordt opgebeld om een afspraak in te plannen voor het huisbezoek. Onze intermediair komt bij u thuis langs. Graag kijken wij samen met u welke aanvraag of aanvragen u heeft, zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen. Als wij u niet kunnen helpen, dan zoeken wij in ons netwerk naar andere hulp. Tijdens het bezoek doet onze intermediair de inkomenscheck. Om die reden zal hij of zij uw financiële administratie in willen zien.

Als u in de afgelopen twee jaar al eens een huisbezoek van ons heeft gehad, krijgt u in principe geen bezoek van ons. Wij nemen uw aanvraag (via de website of flyer) dan gelijk in behandeling.

Na het huisbezoek en de verslaglegging door onze intermediair wordt de aanvraag behandeld. Er wordt altijd bekeken of er eerst gebruik kan worden gemaakt van bestaande regelingen. Als er geen andere regelingen bestaan kan Leergeld Nijkerk helpen.

Hierna ontvangt u via email bericht over de besluiten t.a.v. de aanvragen.