Persbericht Bieze Food Group en Müller Fresh Food Logistics doneren aan Leergeld Nijkerk

De onlangs opgerichte stichting Leergeld Nijkerk ontving maandag 24 oktober een cheque ter waarde van 5000 euro van Bieze Food Group en Müller Fresh Food Logistics. Frank Bieze en Jan Peter Müller overhandigden de cheque in het bijzijn van wethouder Patricia van Loozen aan het bestuur van Leergeld Nijkerk. Bieze en Müller zijn met de bouw van het duurzame distributiecentrum van BFG Warehousing een strategische samenwerking aangegaan. De opening van het gebouw leverde diverse giften op. Dit resulteerde uiteindelijk in een cheque van 5000 euro voor Leergeld Nijkerk.

Leergeld Nijkerk wil op een duurzame manier investeren in de participatie en ontwikkeling van kinderen, die zonder extra steun aan de zijlijn van de samenleving terecht dreigen te komen. De stichting doet dit door te helpen bij de aanschaf van spullen als sportkleding, fiets of door de kosten van een schoolkamp te betalen. Het motto van Leergeld Nijkerk is dat alle kinderen mee mogen doen, want nu meedoen is straks meetellen.

De CEO’s van Bieze Food Group en Müller Fresh Food Logistics vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid erg belangrijk en dragen Leergeld Nijkerk een warm hart toe. Frank Bieze: “Wij zijn erg blij dat er een lokale stichting Leergeld is opgericht in Nijkerk en helpen graag om alle Nijkerkse kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar deel te laten nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. We wensen Leergeld Nijkerk veel succes met deze mooie missie.” Bieze Food Group en Müller Fresh Food Logistics zijn succesvolle, onderling samenwerkende, ondernemingen binnen de groeimarkten van (koel-)verse levensmiddelen. Zij stellen zich ten doel tegen een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding een betrokken handelspartner en werkgever te zijn waarbij respect en ontwikkelingsmogelijkheden van belang zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.