Steun Leergeld Nijkerk

Leergeld Nijkerk is voor haar werkzaamheden afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Overweegt u een donatie te doen aan Leergeld Nijkerk? Neemt u dan contact met ons op via stichting @ leergeldnijkerk . nl of doneer direct via IBAN: NL26 RABO 0313 6343 43.

Stichting Leergeld Nijkerk is een zogenaamde Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) met een speciale fiscale status. De giften die Leergeld Nijkerk van bedrijven of particulieren ontvangt zijn daardoor niet belast met schenkingsrecht. Het gehele gedoneerde bedrag komt dus ten goede van de kinderen uit onze doelgroep. Uiteraard is Leergeld Nijkerk blij met elke gift die we ontvangen, zowel groot als klein; elke gift helpt ons om kinderen verder te helpen.

Download hier het Meerjarenbeleidsplan 2017-2020 Stichting Leergeld Nijkerk.

Wilt u ons helpen? Wilt u een bijdrage leveren aan de toekomst van kinderen? Neem dan contact op met Stichting Leergeld Nijkerk via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.