Leergeld Musical Club

Wij willen zoveel mogelijk mensen laten zien hoe leuk de schoolmusical ‘Grumor in groep 8’ is. Deze muziekvoorstelling is geschreven door kinderboekenschrijver Paul van Loon en gaat onder meer over Leergeld. Wij vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen deze rockmusical live gaan bekijken en weten dat je de musical kunt kiezen als eindejaarsvoorstelling. Samen met een enthousiaste groep kinderen repeteren wij elke woensdagavond om een schitterende uitvoering neer te zetten. Na 3 maanden gaan we de musical opvoeren in Theater Streams Breede Beek op donderdag 9 en zaterdag 11 juni 2022. Dit alles onder leiding van een musical-expert en andere pro’s. We zorgen voor workshops acteren, zingen en dans & beweging.

Voor een impressie van de musical ‘Grumor in groep 8’ klik hier

Contact met Leergeld Nijkerk

Wil je meer informatie? Stuur ons dan een bericht via Whatsapp of via e-mail.

3860 AB Nijkerk

(alleen whatsapp/sms)